суботу, 28 листопада 2015 р.

Доброго дня!
      Державний вищий навчальний заклад «Донецький національний технічний університет», що працює у м. Красноармійськ Донецької області протягом грудня 2015 та січня 2016 року проводить ОЛІМПІАДУ серед учнів 11 класів загальноосвітніх шкіл і випускників технічних та професійних навчальних закладів України.

До переліку дисциплін, за якими пройде змагання, належать:
- математика;
- українська мова;
- фізика. 
      Мета проведення олімпіади – заохочення учнівської молоді до вивчення окремих предметів, презентація ДВНЗ «ДонНТУ» як із провідних навчальних закладів Донецької областідля талановитої молоді. Ознайомлення випускників зі спеціальностями, за якими проводиться підготовка в університеті.
Обмеження на кількість учасників відсутні.
Олімпіаду планується провести у два тури. 
Тур I – Відбірковий тур з кожної дисципліни проводиться засобами сучасних комунікацій та інформаційних технологій з метою визначення учасників фінальних змагань, з використанням Порталу Дистанційного навчання ДонНТУ study.donntu.edu.ua .
Тур II – фінальний. буде проведено у м. Красноармійськ.
Як заохочення за зайняте перше місце, ДВНЗ «ДонНТУ» надає іменний сертифікат на безкоштовне навчання на підготовчих курсах (з наданням додаткових дистанційних послуг), за друге місце – сертифікат зі знижкою 75%, за третє – 50%. Звертаємо увагу, що згідно з Правилами прийому до ДВНЗ «ДонНТУ» у 2016 році до конкурсного бала вступників, які вступають на основі повної загальної середньої освіти, додатково додаються бали за успішне закінчення підготовчих курсів ДВНЗ «ДонНТУ», обсяг навчальних годин яких складає не менше ніж 150 аудиторних годин та строк навчання – не менше ніж три місяці. 
Запрошуємо випускників Вашого навчального Закладу до участі в олімпіаді.
Детальна інформація у листі - запрошенні, що додається та на сайті http://donntu.edu.ua/olimpiada
З повагою, оргкомітет.


Немає коментарів:

Дописати коментар